Onze diensten

Onze diensten

Hieronder kun je meer lezen over de diensten die wij aanbieden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel want wij staan je graag te woord. Een reparatie is in de meeste gevallen dezelfde dag klaar. Je kunt na reparatie weer optimaal gebruik maken van jouw toestel.
De aanschaf van een hoesje voor je dure toestel is vaak de kosten niet maar het voorkomt veel ellende. Door de aanschaf van een hoesje bescherm je jouw smartphone tegen krassen en je beschermt het enigszins tegen beschadigingen mocht jouw toestel vallen.
Wij kunnen je telefoon voorzien van een glasprotector. De protector voorkomt beschadigingen of barsten in het originele scherm van jouw toestel
Is het scherm van jouw toestel gebarsten of kapot? Dan kunnen wij dit onderdeel voor je vervangen. Een hele frame vervangen is in de meeste gevallen niet nodig. Dit scheelt in de kosten.
Het geluid van je telefoon werkt niet naar behoren, dan is een reparatie door ons vrij snel uitgevoerd. Na het repareren van de speaker zal het geluid van jouw toestel weer optimaal functioneren.
Wanneer de camera van jouw telefoon niet meer functioneert, dan hebben wij een oplossing. Wij vervangen de componenten zorgvuldig, zodat je weer mooie foto’s kunt maken.
Is je tablet defect? Dan is een reparatie vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe tablet. Jouw tablet is meer waard nadat wij het gerepareerd hebben.
Behalve toestelreparaties kun je bij ons ook terecht voor verschillende accessoires voor je telefoon of tablet.
Raakt de batterij van je telefoon of tablet snel leeg? Dan is het vervangen van de accu vaak de oplossing. Mochten andere zaken dit probleem veroorzaken, dan onderzoeken wij dat voor je zodat je batterij weer lang meegaat.

Zelfde dag service

Terwijl je gerust onder genot van een kopje koffie bij ons in de winkel aan het wachten bent, repareren wij jouw toestel. Mocht het iets langer duren dan maken wij dit bekend zodat je later op de dag je mobiel op kunt halen.
Learn More

Hoge kwaliteitsonderdelen

Voor het repareren van jouw device maken wij van hoge kwaliteitsonderdelen zodat je zeker bent dat het goed zit. Originele onderdelen gaan langer mee dan imitaties.
Learn More

Wij geven garantie

Wanneer wij jouw mobiel repareren dan geven wij bij bepaalde reparaties 6 maanden garantie. Op welke onderdelen wij een garantie geven, maken wij van te voren duidelijk kenbaar. Dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.
Learn More

Ervaren reparateurs

Ons personeel is gespecialiseerd in het repareren van mobiele devices. Jouw toestel is bij ons in goede handen en je kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig te werk gaan.
Learn More

Onze klanten aan het woord

Hier kun je een x aantal reviews van gebruikers van onze diensten teruglezen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wil jij ook een review schrijven? dat kan door jouw review naar ons te mailen.